Meistä.

Osana menestyksekästä Svea Bank-konsernia, tarjoamme IT-alan tekijöille mahdollisuuden toimia osana pientä ja ketterää Fintech-tiimiä samalla, kun pystymme hyödyntämään kaikki ison, vakaan ja kansainvälisen pankin tuomat edut.

As part of the successful Svea Bank, we offer developers and IT-forerunners the opportunity of being part of a small and agile actor in the Fintech industry with all the benefits a solid and large international bank can offer.

Arvot.

Omistautuminen.

Jo alusta saakka visiomme on ollut yksinkertainen – kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjoamalla henkilökohtaista palvelua sekä ratkaisuja ongelmiin ja mahdollisuuksia menestymiseen.

Osaaminen.

Kun viihdymme yhdessä, on sisäinen yhteistyö saumatonta – näin voimme myös taata asiakkaillemme parhaan palvelun ja osaamisen.

Draivi.

Kun viihdymme työpaikalla, sitoudumme myös asiakkaiden tarpeisiin huolehtien heistä ja heidän asiakkaistaan.

Lisää meistä.

RegTech on Svea pankin omistama pieni ja ketterä IT-palvelujen kehittäjä. Toimistomme sijaitsee merellisessä Vaasassa, josta käsin palvelemme sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaitamme. Matala hierarkia, ketteryys ja modernit toimintatavat antavat sekä kokeneille että IT-alan vasta-aloittelijoille loistavan mahdollisuuden toimia Fintech-alan edelläkävijöinä.

Mitä teemme?

Kehitämme uusia innovatiivisia ohjelmistoja ja palveluja rahoitusalan edelläkävijöille. Osallistumme uusien ohjelmistojen ideointiin, suunnitteluun, kehittämiseen, testaukseen ja käyttöönottoon.

Projektimme ovat yleensä pitkäkestoisia, joten osana ketterää tiimiä työntekijämme pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden rahoitusalan tuotteisiin ja palveluihin. Teemme kaikemme, jotta RegTech olisi myös jatkossa paras työpaikka heille, jotka haluavat olla mukana luomassa tulevaisuuden Fintech-palveluja.

Palvelumme.

Svean oma IT-kehitystiimi.

Pitkällä kokemuksella, kehitämme Svealle uusia ja innovatiivisia Fintech-tuotteita ja -palveluja, joka vie rahoitusalan digitalisaatiota seuraavalle tasolle samalla parantaen asiakaskokemusta. Osallistumme uusien ohjelmistojen ideointiin, suunnitteluun, kehittämiseen, testaukseen ja käyttöönottoon.

Projektimme ovat pitkäkestoisia kokonaisuuksia, joten tiimimme jäsenet pääsevät mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja rahoitusalalle. Työnantajana toimimme osana menestyksekästä Svea Bank-konsernia. Tarjoamme tätä kautta IT-alan tekijöille uniikin mahdollisuuden toimia osana pientä ja ketterää Fintech-tiimiä samalla, kun pystymme hyödyntämään kaikki suuren, vakaan ja kansainvälisen pankin tuomat edut.

Interaktiivinen lasku.

Perinteiset paperi- ja sähköpostilaskut ovat huonoa asiakaspalvelua. Se on vanhanaikainen ja passiivinen kommunikointikanava, joka kuuluu menneisyyteen. Yritimme pitkään etsiä markkinoilta nykyaikaisia hyviä laskutustapoja, mutta kun emme löytäneet markkinoilta hyviä ratkaisuja, niin päätimme kehittää omamme. Meidän interaktiivinen laskumme on osoittautunut asiakasystävälliseksi laskutustavaksi, joka myös nopeuttaa yritysten kassavirtaa. Tulokset puhuvat puolesta.

Jos olet kiinnostunut parantamaan asiakaskokemusta ja nopeuttamaan kassavirtaa, niin olethan yhteydessä. Me kerromme mielellämme lisää meidän interaktiivisesta laskustamme!

Tarinoita
Alexandra Hellstén

Vain mielikuvitus on rajana

Christina Koivula on yksi Regtechin perustajista ja yrityksen operatiiviinen johtaja. Ajatus yrityksen perustamisesta heräsi, kun Christina ja hänen entiset kollegansa huomasivat vahvuuksiensa täydentävän toisiaan. Heillä

Lue lisää →
Tarinoita
Mathias Söderholm

Regtech Vasabladetissa

”Meillä on nyt hyvä draivi päällä ja halu kasvaa. Meneillään on uusia isoja pitkän aikavälin projekteja ja lisäksi meillä on omia jännittäviä tuotteita ja innovaatioita”,

Lue lisää →

”Fintech-alan edelläkävijänä antaa meille mahdollisuuden kehittää innovatiivisia tulevaisuuden tuotteita rahoitusalalle. Ja samalla haastamme itseämme kehittymään sekä ammatillisesti että ihmisinä.”