Regtech är pionjärer inom den internationella Fintech-industrin.

Fintechin
edelläkävijät

RegTech ovat IT-ratkaisujen edelläkävijät rahoitusalalla.
Luomme uusia innovatiivisia rahoitusalan palveluja ja tuotteita sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille.

We are pioneers in the Fintech-industry.

Uusien ja innovatiivisten
Fintech-ratkaisujen kehittäjät.

Pitkään kokemukseen nojaten, kehitämme tänä päivänä sekä ulkoisille että sisäisille Svea-asiakkaille uusia ja innovatiivisia rahoitusalan tuotteita ja palveluja Fintech-edelläkävijöille.

Avoimet paikat.

Tule töihin meille ja pääset mukaan luomaan tulevaisuuden IT-ratkaisuja rahoitusalalle. Lisää tietoja avoimista paikoista löydät täältä.

RegTech.

Pitkään kokemukseen nojaten, kehitämme tänä päivänä sekä ulkoisille että sisäisille Svea-asiakkaille uusia ja innovatiivisia rahoitusalan tuotteita ja palveluja Fintech-edelläkävijöille.

Osana menestyksekkäänä Svea Bank-konsernia, tarjoamme IT-alan tekijöille mahdollisuuden toimia osana pientä ketterää Fintech-tiimiä samalla, kun pystymme hyödyntämään kaikki ison, vakaan ja kansainvälisen pankin tuomat edut.

Svea oma IT-kehitystiimi.

Pitkällä kokemuksella, kehitämme Svealle uusia ja innovatiivisia Fintech-tuotteita ja -palveluja, joka vie rahoitusalan digitalisaatiota seuraavalle tasolle ja parantaa asiakaskokemusta.

Interaktiivinen lasku.

Olemme pitkään olleet mukana kehittämässä eri laskutusratkaisuja rahoitusalalle. Tämä kokemus on nyt nivottu yhteen meidän omaan interaktiiviseen laskuun, joka nopeuttaa kassavirtaa ja parantaa asiakaskokemusta. Teemme maksamisesta helppoa.

”On vaativa homma kehittää Fintech-alalle tulevaisuuden tuotteita. Mutta samalla se antaa mahdollisuuden meille kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisinä rahoitusalan edelläkävijänä.”

Petter Lingonblad

Product Owner Interactive Invoice

regtech-petter

Fintech-alan edelläkävijänä antaa meille mahdollisuuden kehittää innovatiivisia tulevaisuuden tuotteita rahoitusalalle. Ja samalla haastamme itseämme kehittymään sekä ammatillisesti että ihmisinä.

Sinun fintech partneri
laskutuksessa ja rahoituksessa

RegTech – osana Svea Bankia.

Svea pankki on eurooppalainen rahoitusalan konserni, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Jo alusta saakka toimintaperiaatteemme on ollut yksinkertainen – kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjoamalla ratkaisuja ongelmiin ja mahdollisuuksia menestymiseen.