Regtech är pionjärer inom den internationella Fintech-industrin.

Pionjärer
inom Fintech

RegTech är pionjärer inom den internationella Fintech-industrin.
Vi utvecklar nya och innovativa IT-lösningar och -produkter både för våra interna och externa kunder.

We are pioneers in the Fintech-industry.

Vi utvecklar nya och
innovativa
Fintech-lösningar.

Med många års erfarenhet från finansbranschen, hjälper RegTech idag både sina interna kunder från Svea och övriga kunder med att utveckla och underhålla nya och innovativa lösningar för föregångare inom Fintech-industrin.

Lediga jobb.

Bli en del av vårt team och få en inblick i framtidens IT-lösningar för finansbranschen. Ta en närmare titt på våra lediga jobb här.

Om RegTech.

Med många års erfarenhet från finansbranschen, hjälper RegTech idag både sina interna kunder från Svea och övriga kunder med att utveckla och underhålla nya och innovativa lösningar för föregångare inom Fintech-industrin.

Som en del av den framgångsrika Svea-koncernen kan vi erbjuda expterter inom IT-branschen nöjet i att arbeta i ett litet och agilt team, men samtidigt åtnjuta fördelarna med att vara en del av en stor solid internationell bank.

Sveas eget utvecklingsteam inom IT.

Med många års erfarenhet av att utveckla nya och innovativa lösningar för Fintech-industrin, kan vi idag betjäna Svea Bank internt med små, agila och flexibla utvecklingsteam inom IT.

Interaktiva fakturor.

Efter att i åratal ha utvecklat olika nya faktureringslösningar för Fintech-branschen, kan vi nu lansera vår egen interaktiva faktura som förbättrar kundupplevelsen och snabbar upp kassaflödet.

“Att utveckla nya innovativa lösningar för Fintech-industrin är krävande. Men på samma gång ger det alla möjligheten att utvecklas och växa. Både som professionellt och som människor.”

Petter Lingonblad

Product Owner Interactive Invoice

regtech-petter

Att vara föregångare inom Fintech-industrin ger oss möjligheten att utveckla nya innovativa lösningar, och samtidigt själva utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Din fintech partner i
betalningar och finansieringar.

RegTech – en del av Svea Bank.

Svea är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.