RegTech_team[1]

Vaasalainen huipputeknologiayritys RegTech kasvaa ja rekrytoi

Tulevaisuuden maksujärjestelmiin erikoistunut vaasalainen IT-yritys RegTech kasvaa ja kehittyy tänä syksynä. Kasvun mahdollistaa toisaalta yrityksen ainutlaatuinen asema osana Svea Bankin konsernia niin Suomessa kuin Ruotsissa, sekä toisaalta vapaus jatkokehittää samanaikaisesti yrityksen omaa huipputeknologiatuotetta. Tulevan kuukauden kuluessa yritys rekrytoi useita kokeneita ja eri osaamisilla varustettuja ohjelmistokehittäjiä koko maasta.

Vuonna 2020 perustettu RegTech tekee yhteistyötä Svean eri liiketoiminta-alueiden ja IT-osastojen kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen tehtävänä on ratkoa Svean pankki- ja rahoituspalveluihin liittyviä yhteisiä haasteita läpi organisaation sekä innovoida uusia ratkaisuja ja sovelluksia alalla käytettäviin luotettaviin teknologioihin perustuen. Svea Bank omistaa tänä päivänä Regtechin.

– Olemme kuin Svea Bankin oma sisäinen IT-iskujoukko, joka luo maailmanluokan IT-ratkaisuja pääasiassa täältä Vaasasta käsin. Pienessä ja ketterässä tiimissä jokaisella on omat vahvuutensa, teknistä tukea on aina saatavilla ja yrityksen hierarkia on pidetty niin matalana, että jokaisen on mahdollisuus tuoda omat ehdotuksensa pöytään, sanoo RegTechin operatiivinen johtaja, COO Christina Koivula.

Myös RegTechin kehittämä oma innovatiivinen tuote, interaktiivinen lasku, odottaa osaajia jatkokehitystyöhön.
– Tuote on vastikään otettu käyttöön, ja niin tulokset, kysyntä kuin tuotteen potentiaali ovat yllättäneet. Se tekee laskun maksamisesta helppoa ja nopeuttaa oleellisesti laskuttajan kassavirtaa, kehuu Product Owner Petter Lingonblad.

Svea Bankin tarjoama taloudellinen vakaus tarjoaa RegTechin toiminnalle ja tuotekehitykselle hyvät puitteet sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työedut. Yrityksen tarkoituksena on houkutella Vaasan torin laidalle vastaremontoituun, kaksi avaraa ja valoisaa liikehuoneistoa käsittävään toimistoon, parhaat osaajat.

– Projektimme ovat pitkäjänteisiä, ja osana ketterää tiimiä pääsen vaikuttamaan tulevaisuuden rahoitusalan tuotteisiin ja palveluihin, kertoo Arafat Mollik, Software Developer, työstään RegTechillä.

Yritys rekrytoi nyt monipuolisesti kehittäjiä, teknisiä projektipäälliköitä ja vanhempia asiantuntijoita (Backend/Frontend developers, Technical Project Managers, Tech Leads).

Yhteydenotot:
Christina Koivula, Chief Operations Officer, +358 50 337 0369, christina.koivula@svea.com

RegTech on Svea Bank -konsernin omistama, itsenäisesti toimiva IT-yritys, jolla on noin 10 työntekijää. RegTech tukee Svea Pankin kaikkia liiketoiminta-alueita pankkipalveluista kulutusluotoihin, säästämispalveluihin, ajoneuvorahoitukseen ja perintäpalveluihin asti kehittämällä innovatiivisia IT-ratkaisuja ja sovelluksia sekä jatkaa omien IT-innovaatioiden kehitystä.

Jakaa tämä uutinen

Liittyviä uutisia.